Председателят на партия Възраждане“ Костадин Костадинов е поредният в черния списък на

...
Председателят на партия Възраждане“ Костадин Костадинов е поредният в черния списък на
Коментари Харесай

Миротворец за лидера на Възраждане: Руски агент, провокатор

Председателят на партия " Възраждане “ Костадин Костадинов е следващият в черния лист на украинския сайт  " Миротворец “, който включи имената на българи, настоящи в прорез с ползите на Украйна.

За Костадинов е посочено, че е съветски сътрудник на въздействие в България. Описват го като " подбудител, измамник, политически шарлатанин и популист ", който сътрудничи с съветския агресор по време на войната против Украйна, подло стартирана от фашистка Русия.

Ето какво написа още “Миротворец " за водача на “Възраждане ":

" Руски сътрудник с въздействие в България. Провокатор, измамник, политически шарлатанин и популист. Участва в информационно-пропагандни специфични интервенции на Русия против Украйна и България. Сътрудничи с съветския агресор по време на войната против Украйна, подло стартирана от фашистка Русия. Манипулира публично значима информация в полза на съветския агресор “.

Обяснява се още, че Костадинов е правил дейности, свързани с заличаване на доказателства за осъществяване на закононарушения от съветския агресор, основани от него терористични организации и съучастници на режима в Кремъл против Украйна и нейните жители.

“Миротворец " добавя, че прякорът на Костадинов е Костя Копейкин и е получен през 2018 година за подкупност и проруски настроения. Сайтът осведоми още, че Костадин Костадинов е водач на българската популистка партия “Възрождение " и приказва в поддръжка на Москва. Посочва, че Костадинов упорства за излизане на България от НАТО и Европейския съюз.

" В устрема си да откри място в Народното събрание, той провежда митинги и конфликти с полицията, употребява проруски офанзиви, апели за излизане от НАТО и Европейски Съюз и съзнателно разпространение на информация “, излиза наяве от обявата в “Миротворец ".

Припомня се, че през 2022 година Костя е арестуван от украинските специфични служби в Одеска област. Причината – дейности, ориентирани против националната сигурност на Украйна. След осъществяване на нужните следствени дейности и документиране на обстоятелствата за антиукраинска активност, " Костадинов е позорно експулсиран от Украйна със възбрана да я посещава за период от 10 години “.

През 2023 година, следвайки указания от Москва, за заличаване на доказателства за закононарушенията на Русия и нейните жители, взе участие в московска спецоперация за дискредитиране на “Миротворец " в България, излиза наяве още от обявата,цитирана от Novini.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР